Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Polska literatura w przekładach : bibliografia 1945-1970

Autorzy :
Ryll, Ludomira
Wilgat, Janina (1925- )
Tytuł pełny :
Polska literatura w przekładach : bibliografia 1945-1970 / Ludomira Ryll, Janina Wilgat ; słowo wstępne Michał Rusinek
Wydawca :
Warszawa : Agencja Autorska
Rok wydania :
1972
Opis fizyczny :
369, [1] s. ; 24 cm
Uwagi :
Indeks
Temat :
Przekłady - historia - 20 w.
Literatura polska
Przekłady
Literaturoznawstwo
Gatunek / Forma :
Książki
Literatura polska
Bibliografia
Współtwórcy :
Rusinek, Michał (1904-2001). Przedm.
Książka

LDR 01175cam##2200313#i#4500
001 1281901900648
003 BYDG 031
005 20190910200745.8
008 990506s1972####pl#####g#b|||#000#0|pol##
015 %a PB 1368/73
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d TOR M
080 %a 821.162.1(091)::81'25:016 %2 2006
100 1 %a Ryll, Ludomira.
245 1 0 %a Polska literatura w przekładach : %b bibliografia 1945-1970 / %c Ludomira Ryll, Janina Wilgat ; słowo wstępne Michał Rusinek.
260 %a Warszawa : %b Agencja Autorska, %c 1972.
300 %a 369, [1] s. ; %c 24 cm.
380 %a Książki
504 %a Indeks.
650 9 %a Przekłady %x historia %y 20 w.
650 9 %a Literatura polska
650 9 %a Przekłady
655 9 %a Literatura polska
655 9 %a Bibliografia
658 %a Literaturoznawstwo
700 1 # %a Wilgat, Janina %d (1925- ).
700 1 # %a Rusinek, Michał %d (1904-2001). %e Przedm.
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1281901900648 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a #P
999 %b EPS (04/09/2008) %c EPS (04/09/2008) %c ktag (20/04/2010 ; 040, 044-, 260, 504+, 650, 655+) %d ktag (20/04/2010) %r 1972

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 127796
Sygnatura :
SIRi Vb/12
Położenie :
SIRi

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz