Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Pracownicze związki zawodowe : droga rozwoju

Autorzy :
Grzybowski, Stefan (1902-2003)
Tytuł pełny :
Pracownicze związki zawodowe : droga rozwoju / Stefan M. Grzybowski ; Wyższa Szkoła Nauk Społecznych T. U. R. w Krakowie
Wydawca :
Kraków : "Czytelnik" Spółdzielnia Pracy i Użytkowników
Rok wydania :
1948
Opis fizyczny :
183 strona ; 22 cm
Zawartość serii :
Biblioteka Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Krakowie. Seria A
Uwagi :
Bibliografia na stronach 161-168
Temat :
Związki zawodowe
Wolność zrzeszania się
Lewica (politologia)
Syndykalizm
Prawo pracy
Niemcy
Francja
Wielka Brytania
Stany Zjednoczone (USA)
ZSRR
Polska
Socjologia i społeczeństwo
Polityka, politologia, administracja publiczna
Historia
Temat - Czas :
1801-1900
1901-2000
1901-1914
1914-1918
1918-1939
1945-1989
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje fachowe
Współtwórcy :
Spółdzielnia Pracy i Użytkowników "Placówka". wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
Książka

LDR 02347cam#a2200589#i#4500
001 1282604416556
003 BYDG M
005 20180302103452.4
008 090629s1948####pl#####f#####|000#0#pol##
015 %a PB 1948/2251
040 %a WA N %c WA N %e rda %d BYDG M %d TOR M %d TOR M %d TOR M
045 2 %b d1824 %b d1947
046 %k 1946
080 # %a 331.105.44"18/19":349.2(438)"1944/1956" %2 2006
100 1 %a Grzybowski, Stefan %d (1902-2003). %e Autor
245 1 0 %a Pracownicze związki zawodowe : %b droga rozwoju / %c Stefan M. Grzybowski ; Wyższa Szkoła Nauk Społecznych T. U. R. w Krakowie.
260 %a Kraków : %b "Czytelnik" Spółdzielnia Pracy i Użytkowników, %c 1948.
300 %a 183 strona ; %c 22 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
388 1 %a 1945-1989
388 1 %a 1901-2000
490 1 %a Biblioteka Wyższej Szkoły Nauk Społecznych T.U.R. w Krakowie. Seria A ; %v t. 1
504 %a Bibliografia na stronach 161-168.
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1901-1914
648 # 9 %a 1914-1918
648 # 9 %a 1918-1939
648 # 9 %a 1945-1989
650 9 %a Związki zawodowe
650 9 %a Wolność zrzeszania się
650 9 %a Lewica (politologia)
650 9 %a Syndykalizm
650 9 %a Prawo pracy
651 9 %a Niemcy
651 9 %a Francja
651 9 %a Wielka Brytania
651 9 %a Stany Zjednoczone (USA)
651 9 %a ZSRR
651 9 %a Polska
658 %a Socjologia i społeczeństwo
658 %a Polityka, politologia, administracja publiczna
658 %a Historia
710 2 # %a Spółdzielnia Pracy i Użytkowników "Placówka". %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Biblioteka Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Krakowie. %n Seria A %t t. 1
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282604416556 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a #P
999 %b IwonaSz (03/03/2015) %c IwonaSz (03/03/2015 ; 000, 008, 040, 100, 650+, 830, 990+) %d kttt (02/03/2018) %c ktmz2 (09/02/2018 ; 040, 046+, 100, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 388+, 490, 504+, 710+, 830) %c kttt (02/03/2018 ; 040, 045+, 080+, 648+, 650-, 650+, 651+, 658+) %c kttt (02/03/2018 ; 040, 380) %r 1948

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 307746
Sygnatura :
MAG 307746
Położenie :
MAG

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz