Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności

Autorzy :
Szłyk, Edward (1951- )
Cichosz, Marcin (1979- )
Filipiak-Szok, Anna
Jastrzębska, Aneta
Kurzawa, Marzanna (1966- )
Tytuł pełny :
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa
Wydawca :
Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika
Rok wydania :
2015
Opis fizyczny :
234 s. : il. (w tym kolor.) ; 23 cm
Uwagi :
Bibliogr. przy rozdz
Dla studentów uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności, laboratoriów przemysłu spożywczego i placówek zajmujących się kontrolą żywności
Temat :
Żywność - badanie
Żywność - chemia
Żywność - mikrobiologia
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje dydaktyczne
Ćwiczenia laboratoryjne
Grupa odbiorców :
Poziom nauczania Szkoły wyższe
Współtwórcy :
Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe. wydawca, nakładca
ISBN :
9788323133100
Książka

LDR 02046cam#a2200469#i#4500
001 1282705002140
003 TOR M
005 20181115040507.7
008 151118s2015####pl#a###f#f###|000#0#pol##
015 %a PB 2015/33086
020 %a 9788323133100
035 %a b50187211
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d TOR M %d TOR M
080 # %a 664.014:579.67](075.8)(076) %2 2006
080 # %a 664.014
080 # %a 579.67
080 # %a (075.8)
245 0 0 %a Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności / %c Edward Szłyk, Marcin Cichosz, Anna Filipiak-Szok, Aneta Jastrzębska, Marzanna Kurzawa.
260 # %a Toruń : %b Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, %c 2015.
300 %a 234 s. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent.
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia.
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier.
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły wyższe
504 %a Bibliogr. przy rozdz.
521 8 %a Dla studentów uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności, laboratoriów przemysłu spożywczego i placówek zajmujących się kontrolą żywności.
650 9 %a Żywność %x badanie
650 9 %a Żywność %x chemia
650 9 %a Żywność %x mikrobiologia
655 9 %a Ćwiczenia laboratoryjne
700 1 %a Szłyk, Edward %d (1951- ).
700 1 %a Cichosz, Marcin %d (1979- ).
700 1 %a Filipiak-Szok, Anna.
700 1 %a Jastrzębska, Aneta.
700 1 %a Kurzawa, Marzanna %d (1966- ).
710 2 # %a Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). %b Wydawnictwo Naukowe. %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282705002140 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-231-3310-0
990 %a #P
999 %b kteo (12/01/2016) %c ktag (20/01/2016 ; 000, 040, 084-, 700, 710, 990+) %c kttt (15/02/2016 ; 040, 080, 080+, 648-, 650, 650+, 655-, 655+) %d kttt (15/02/2016) %r 2015

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 302416
Sygnatura :
MAG 302416
Położenie :
MAG
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 302417
Sygnatura :
MAG 302417
Położenie :
MAG

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz