Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mogło być inaczej : prawdziwa historia rodziców, którzy zrobili wszystko, by ocalić córkę

Autorzy :
Brooks, John (1956- )
Tytuł pełny :
Mogło być inaczej : prawdziwa historia rodziców, którzy zrobili wszystko, by ocalić córkę / John Brooks ; przełożyła Julia Szajkowska
Wariant tytułu :
Prawdziwa historia rodziców, którzy zrobili wszystko, by ocalić córkę
Tytuł oryginału: Girl behind the door
Wydawca :
Warszawa : Prószyński Media Sp. z o.o
Rok wydania :
2017
Opis fizyczny :
269, [1] strona ; 20 cm
Uwagi :
Tytuł oryginału: The girl behind the door, 2016
Na okładce i stronie tytułowej dawna nazwa wydawcy: Prószyński i S-ka
Bibliografia na stronach 265-268
Temat :
Brooks, John (1956- )
Brooks, Casey (1990-2008)
Adopcja
Dom dziecka
Dojrzewanie
Nastolatki
Rodzicielstwo
Samobójstwo
Zaburzenia osobowości
Psychologia
Rodzina, relacje międzyludzkie
Temat - Czas :
1989-2000
1901-2000
2001-
Gatunek / Forma :
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Przynależność kulturowa Literatura amerykańska
Pamiętniki i wspomnienia
Współtwórcy :
Szajkowska, Julia. Tłumacz
Prószyński Media. wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
ISBN :
9788380970427
Książka

LDR 02570cam#a2200601#i#4500
001 1282805332702
003 BYDG M
005 20181117050306.8
008 170213s2017####pl#####g#####|000#0dpol#d
020 %a 9788380970427
040 %a BYDG M %b pol %e rda %c BYDG M %d BYDG M %d BYDG M %d BYDG M %d TOR M
041 1 | %a pol %h eng
045 2 %b d1990 %b d2008
046 %k 2016
080 # %a 364.782.4(73):364.4-54-053.2(438):929-051(73)"19/20"A/Z %2 2006
100 1 %a Brooks, John %d (1956- ). %e Autor
245 1 0 %a Mogło być inaczej : %b prawdziwa historia rodziców, którzy zrobili wszystko, by ocalić córkę / %c John Brooks ; przełożyła Julia Szajkowska.
246 3 0 %a Prawdziwa historia rodziców, którzy zrobili wszystko, by ocalić córkę
246 1 # %i Tytuł oryginału: %a Girl behind the door
260 # %a Warszawa : %b Prószyński Media Sp. z o.o., %c 2017.
300 %a 269, [1] strona ; %c 20 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura amerykańska
388 1 %a 2001-
500 %a Tytuł oryginału: The girl behind the door, 2016.
500 %a Na okładce i stronie tytułowej dawna nazwa wydawcy: Prószyński i S-ka.
504 %a Bibliografia na stronach 265-268.
600 1 9 %a Brooks, John %d (1956- )
600 1 9 %a Brooks, Casey %d (1990-2008)
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Adopcja
650 9 %a Dom dziecka
650 9 %a Dojrzewanie
650 9 %a Nastolatki
650 9 %a Rodzicielstwo
650 9 %a Samobójstwo
650 9 %a Zaburzenia osobowości
655 9 %a Pamiętniki i wspomnienia
658 %a Psychologia
658 %a Rodzina, relacje międzyludzkie
700 1 %a Szajkowska, Julia. %e Tłumacz
710 2 # %a Prószyński Media. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282805332702 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8097-042-7
981 1 %a 36:929-051 Brooks J.
990 %a #P
999 %b marlensp (24/01/2017) %c karolilk (28/02/2017) %c karolilk (28/02/2017 ; 040, 080+, 650+, 655+, 700, 990+) %d kthc (24/10/2018) %c karolilk (10/03/2017 ; 040, 600+) %c ktai (31/03/2017 ; 008, 040, 080, 500, 981+) %c kthc (24/10/2018 ; 035-, 040, 041+, 045+, 046+, 100, 246, 246+, 260, 300, 380+, 386+, 388+, 500, 504, 600+, 648+, 650, 650+, 655, 658+, 700, 710) %r 2017

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
003 53743
Sygnatura :
F.3 36
Położenie :
F.3
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
004 42231
Sygnatura :
F.4 36
Położenie :
F.4
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
008 29352
Sygnatura :
F.8 36
Położenie :
F.8

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz