Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chłopiec z Wadowic : biografia błogosławionego Jana Pawła II dla dzieci

Autorzy :
Skowrońska, Małgorzata (1974- )
Nęcek, Robert (1969- )
Tytuł pełny :
Chłopiec z Wadowic : biografia błogosławionego Jana Pawła II dla dzieci / Małgorzata Skowrońska, Robert Nęcek ; ilustracje Kamila Stankiewicz
Wydawca :
Kraków : Wydawnictwo "Zielona Sowa"
Rok wydania :
© 2011
Opis fizyczny :
125 stron : ilustracje, fotografie ; 30 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronie 124
Temat :
Jan Paweł II (papież ; 1920-2005)
Papieże - od 1965 r.
Duchowieństwo katolickie
Polska
Religia i duchowość
Temat - Czas :
1945-1989
1989-2000
1901-2000
2001-
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje popularnonaukowe
Biografia
Publikacje dla dzieci
Grupa odbiorców :
Grupa wiekowa 6-8 lat
Grupa wiekowa 9-13 lat
Grupa wiekowa Dzieci
Współtwórcy :
Stankiewicz, Kamila. Ilustrator
Wydawnictwo Zielona Sowa. wydawca, nakładca
ISBN :
9788376238586
Książka

LDR 02139cam#a2200529#i#4500
001 1282805464875
003 TOR M
005 20190518033404.8
008 110505s2011####pl#a###j#####|000#0bpol#d
020 %a 9788376238586
040 %a TOR M %c TOR M %d TOR M %e PNN %d TOR M %d TOR M
045 2 %b d1920 %b d2011
046 %k 2011
080 # %a 272-732.2:272-725:929-052(438)"19/20"(02.053.2) %2 2006
100 1 %a Skowrońska, Małgorzata %d (1974- ). %e Autor
245 1 0 %a Chłopiec z Wadowic : %b biografia błogosławionego Jana Pawła II dla dzieci / %c Małgorzata Skowrońska, Robert Nęcek ; ilustracje Kamila Stankiewicz.
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo "Zielona Sowa", %c © 2011.
300 %a 125 stron : %b ilustracje, fotografie ; %c 30 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
385 %m Grupa wiekowa %a 6-8 lat
385 %m Grupa wiekowa %a 9-13 lat
385 %m Grupa wiekowa %a Dzieci
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie 124.
600 0 9 %a Jan Paweł %b II %c (papież ; %d 1920-2005)
648 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1989-2000
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Papieże %y od 1965 r.
650 9 %a Duchowieństwo katolickie
651 9 %a Polska
655 9 %a Biografia
655 9 %a Publikacje dla dzieci
658 %a Religia i duchowość
700 1 %a Nęcek, Robert %d (1969- ). %e Autor
700 1 %a Stankiewicz, Kamila. %e Ilustrator
710 2 # %a Wydawnictwo Zielona Sowa. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282805464875 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-7623-858-6
981 1 %a 27:929-052 Jan Paweł II (papież) ; 2:929 Jan Paweł II (papież)
990 %a #P
999 %b ktjk1 (06/09/2017) %c kter0 (10/10/2017 ; 008, 040, 045+, 046+, 080+, 100, 245, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 504, 600+, 650+, 655+, 700, 710, 981+, 990+) %d kter0 (10/10/2017) %c kter0 (17/11/2017 ; 035-, 040) %r 2011

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
011/d 21931
Sygnatura :
F.11d 2
Położenie :
F.11d

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz