Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Dziecko w śniegu



Tytuł pełny :
Dziecko w śniegu / Włodek Goldkorn ; przełożyła Joanna Malawska ; zdjęcia Neige De Benedetti
Autorzy :
Goldkorn, Wlodek (1952- )
Współtwórcy :
Malawska, Joanna. Tłumacz
De Benedetti, Neige (1988- ). Fotograf
Wydawnictwo Czarne. wydawca, nakładca
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2018
Wydawca :
Wołowiec : Wydawnictwo Czarne
Opis fizyczny :
252, [3] strony : ilustracje ; 22 cm
Temat :
Goldkorn, Wlodek
Holokaust
Kultura pamięci
Świadomość społeczna
Żydzi
Katowice (woj. śląskie)
Historia
Uwagi :
Tytuł jest dostępny w sprzedaży również w formie e-booka w formatach EPUB oraz MOBI
Tytuł oryginału: Il bambino nella neve, 2016
Bibliografia na stronach 251-[253]
Temat - Czas :
1939-1945
1945-1989
1989-2000
1901-2000
2001-
Gatunek / Forma :
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Przynależność kulturowa Literatura włoska
Przynależność kulturowa Literatura żydowska
Pamiętniki i wspomnienia
ISBN :
9788380496255
Książka

LDR 02441cam#a2200601#i#4500
001 1282905552124
003 TOR M
005 20200623200807.3
008 180202s2018####pl#a|||g#|||||000#0apol#d
020 %a 9788380496255
040 %a TOR M %b pol %e rda %c TOR M %d TOR M
041 1 | %a pol %h ita
045 2 %b d1939 %b d2016
046 %k 2016
080 # %a 94(100)"1939/1945"::341.322.5:94(438).08:929-051(450=411.16)"19/20"A/Z %2 2006
100 1 %a Goldkorn, Wlodek %d (1952- ). %e Autor
240 1 0 %a Bambino nella neve %l (pol.)
245 1 0 %a Dziecko w śniegu / %c Włodek Goldkorn ; przełożyła Joanna Malawska ; zdjęcia Neige De Benedetti.
250 %a Wydanie I.
260 # %a Wołowiec : %b Wydawnictwo Czarne, %c 2018.
300 %a 252, [3] strony : %b ilustracje ; %c 22 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura włoska
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura żydowska
388 1 %a 2001-
500 %a Tytuł oryginału: Il bambino nella neve, 2016.
504 %a Bibliografia na stronach 251-[253].
530 %a Tytuł jest dostępny w sprzedaży również w formie e-booka w formatach EPUB oraz MOBI.
600 1 9 %a Goldkorn, Wlodek
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Holokaust
650 9 %a Kultura pamięci
650 9 %a Świadomość społeczna
650 9 %a Żydzi
651 9 %a Katowice (woj. śląskie)
655 9 %a Pamiętniki i wspomnienia
658 %a Historia
700 1 %a Malawska, Joanna. %e Tłumacz
700 1 %a De Benedetti, Neige %d (1988- ). %e Fotograf
710 2 # %a Wydawnictwo Czarne. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282905552124 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8049-625-5
981 1 %a 94(100)"1939/1945"::341.322.5:94(438).08:929-051 Goldkorn W.
990 %a #P
999 %b ktaz (02/02/2018) %c ktmp2 (27/02/2018 ; 000, 008, 040, 041+, 045+, 046+, 080+, 100+, 240+, 245, 260, 300+, 336+, 337+, 338+, 380+, 386+, 388+, 500+, 504+, 530+, 600+, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+, 700+, 710+, 981+, 990+) %d ktmp2 (27/02/2018) %r 2018 %c prolib (23/06/2020 ; 100)

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
001 85740
Sygnatura :
F.1 94(100)"1939/1945"::341.322.5 Filia 1
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. twarda
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
012 51297
Sygnatura :
F.12 94(100)"1939/1945"::341.322.5 Filia 12
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. twarda
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
014 69178
Sygnatura :
F.14 94(100)"1939/1945"::341.322.5 Filia 14
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. twarda
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
014 70500
Sygnatura :
F.14 94(100)"1939/1945"::341.322.5 Filia 14
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. twarda
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
Gzw 308803
Sygnatura :
MAG 308803 Magazyn
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. tw.
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę
Biblioteka :
WiMBP Bydgoszcz
Nr inwentarza :
2018 337
Sygnatura :
MG 337.2018 Magazyn Główny - Stary Rynek 24
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz