Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Stefan Bobrowski i dyktatura Langiewicza w roku 1863

Autorzy :
Gawroński, Franciszek (1846-1930)
Tytuł pełny :
Stefan Bobrowski i dyktatura Langiewicza w roku 1863 / Fr. Rawita- Gawroński
Wydawca :
Warszawa ; Kraków : Gebethner i Wolff, (Warszawa : F. Wyszyński)
Rok wydania :
1914
Opis fizyczny :
[4], 55 strony ; 22 cm
Uwagi :
Na stronie tutułowej nazwa i pseudonim autora, nazwa: Franciszek Gawroński
Bibliografia
BP 1901-1939 t. 8 poz. 65722
Temat :
Bobrowski, Stefan (1841-1863)
Langiewicz, Marian (1827-1887)
Powstanie styczniowe (1863-1864)
Temat - Czas :
1801-1900
Gatunek / Forma :
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Biografia
Książka

LDR 01616cam#a2200385#i#4500
001 1282906033209
003 BYDG M
005 20181009130901.6
008 050509s1914####xx#####g#####|000#0#pol##
040 %a BYDG M %b pol %e rda %c BYDG M %d BYDG M
045 0 %b d1863
046 %k 1914
100 1 %a Gawroński, Franciszek %d (1846-1930). %e Autor
245 1 0 %a Stefan Bobrowski i dyktatura Langiewicza w roku 1863 / %c Fr. Rawita- Gawroński.
260 # %a Warszawa ; %a Kraków : %b Gebethner i Wolff, %c 1914 %e (Warszawa : %f F. Wyszyński).
300 %a [4], 55 strony ; %c 22 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
388 1 %a 1901-1914
388 1 %a 1901-2000
500 %a Na stronie tutułowej nazwa i pseudonim autora, nazwa: Franciszek Gawroński.
504 %a Bibliografia.
510 4 %a BP 1901-1939 %c t. 8 poz. 65722.
600 1 9 %a Bobrowski, Stefan %d (1841-1863)
600 1 9 %a Langiewicz, Marian %d (1827-1887)
648 # 9 %a 1801-1900
650 9 %a Powstanie styczniowe (1863-1864)
655 9 %a Biografia
856 4 1 %u http://www.polona.pl/dlibra/doccontent2?id=37049 %z Zobacz w Polonie
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1282906033209 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a #P
999 %b DagmarRe (09/10/2018) %c DagmarRe (09/10/2018 ; 000, 008, 035-, 040, 045+, 046+, 100, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 388+, 500, 504, 648+, 655+, 990+) %d DagmarRe (09/10/2018) %r 1914

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
WiMBP Bydgoszcz
Nr Inwentarza :
1926 624
Sygnatura :
M1 624.1926
Położenie :
M1

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz