Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Instrukcja nadużycia : służące w XIX-wiecznych polskich domach

Autorzy :
Urbanik-Kopeć, Alicja (1990- )
Tytuł pełny :
Instrukcja nadużycia : służące w XIX-wiecznych polskich domach / Alicja Urbanik-Kopeć
Wydawca :
Katowice : Post Factum - Wydawnictwo Sonia Draga Sp. z o.o
Rok wydania :
2019
Opis fizyczny :
309, [1] strona : ilustracje ; 22 cm
Uwagi :
Bibliografia na stronach 285-295
Temat :
Kobieta
Pomoc domowa
Pracownicy domowi
Nierówności społeczne
Przemoc wobec kobiet
Obyczaje i zwyczaje
Życie codzienne
Rola społeczna
Polska
Socjologia i społeczeństwo
Historia
Temat - Czas :
1801-1900
1901-2000
1901-1914
1914-1918
1918-1939
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje naukowe
Opracowanie
Współtwórcy :
Wydawnictwo Sonia Draga. wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
ISBN :
9788381107266
Książka

LDR 02014cam#a2200541#i#4500
001 1283006316500
003 BYDG M
005 20190911114853.2
008 190617s2019####pl#a###g#####|000#0dpol#d
020 %a 9788381107266
040 %a BYDG M %b pol %e rda %c BYDG M %d BYDG M %d TOR M
045 2 %b d1801 %b d1934
046 %k 2019
080 # %a 316.344-057.2:316.346.2-055.2:316.728:647.25](438)"18/19" %2 2006
100 1 %a Urbanik-Kopeć, Alicja %d (1990- ). %e Autor
245 1 0 %a Instrukcja nadużycia : %b służące w XIX-wiecznych polskich domach / %c Alicja Urbanik-Kopeć.
260 # %a Katowice : %b Post Factum - Wydawnictwo Sonia Draga Sp. z o.o., %c 2019.
300 %a 309, [1] strona : %b ilustracje ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 285-295.
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1901-1914
648 # 9 %a 1914-1918
648 # 9 %a 1918-1939
650 9 %a Kobieta
650 9 %a Pomoc domowa
650 9 %a Pracownicy domowi
650 9 %a Nierówności społeczne
650 9 %a Przemoc wobec kobiet
650 9 %a Obyczaje i zwyczaje
650 9 %a Życie codzienne
650 9 %a Rola społeczna
651 9 %a Polska
655 9 %a Opracowanie
658 %a Socjologia i społeczeństwo
658 %a Historia
710 2 # %a Wydawnictwo Sonia Draga. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1283006316500 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-8110-726-6
981 1 %a 316:64
990 %a #P
999 %b MarlenSp (18/06/2019) %c MonikaBa (21/06/2019 ; 000, 008, 035-, 040, 045+, 046+, 080+, 260, 380+, 388+, 500-, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+, 990+) %d kttt (11/09/2019) %c ktai (13/08/2019 ; 040, 981+) %c kttt (11/09/2019 ; 045, 080, 648+, 650, 650-, 650+, 658) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
014 70709
Sygnatura :
F.14 316
Położenie :
F.14
Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
016 90497
Sygnatura :
F.16 316
Położenie :
F.16

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies