Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Przeglądasz jako GOŚĆ
Zmień bibliotekę
Tytuł pozycji:

Kiedy opadły maski : bestseller o korzeniach Unii Europejskiej



Tytuł pełny :
Kiedy opadły maski : bestseller o korzeniach Unii Europejskiej / Philippe de Villiers ; przekład z języka francuskiego Wojciech Golonka
Autorzy :
Villiers, Philippe de (1949- )
Współtwórcy :
Golonka, Wojciech. Tłumacz
Dereggio (Warszawa). wydawca, nakładca
Wydanie :
Wydanie I
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Warszawa : DeReggio Sp. z o.o
Opis fizyczny :
277, [147] stron : ilustracje ; 24 cm
Temat :
Monnet, Jean (1888-1979)
Schuman, Robert (1886-1963)
Soros, George (1930- )
Unia Europejska (UE)
Bilderberg Group
Geneza
Politycy
Finansowanie
Integracja europejska
Dezinformacja
Socjotechnika
Marksizm
Socjalizm
Służby specjalne
Polityka międzynarodowa
Grupy nacisku
Masoneria
Kryzys
Europa
Stany Zjednoczone (USA)
Polityka, politologia, administracja publiczna
Religia i duchowość
Historia
Uwagi :
Archiwa i odtajnione dokumenty na stronach 297-404
Bibliografia na stronach 405-417
Temat - Czas :
1901-2000
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
Gatunek / Forma :
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Przynależność kulturowa Literatura francuska
Publicystyka
Polemika
Źródła historyczne
Biografia
ISBN :
9788395138058
Książka

LDR 02778cam#a2200793#i#4500
001 1283006363248
003 TOR M
005 20190903113716.6
008 190528s2019####pl#a###g#####|000#0dpol#d
020 %a 9788395138058
040 %a TOR M %b pol %e rda %c TOR M %d TOR M
041 1 # %a pol %h fre
045 2 %b d1918 %b d2018
046 %k 2019
080 # %a 94(4-67):327:929-052]"19/20"(093) %2 2006
100 1 %a Villiers, Philippe de %d (1949- ). %e Autor
245 1 0 %a Kiedy opadły maski : %b bestseller o korzeniach Unii Europejskiej / %c Philippe de Villiers ; przekład z języka francuskiego Wojciech Golonka.
246 1 # %i Tytuł oryginału : %a J'ai tiré sur le fil du mensonge et tout est venu
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b DeReggio Sp. z o.o., %c 2019.
300 %a 277, [147] stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura francuska
388 1 %a 2001-
500 %a Archiwa i odtajnione dokumenty na stronach 297-404.
504 %a Bibliografia na stronach 405-417.
600 1 9 %a Monnet, Jean %d (1888-1979)
600 1 9 %a Schuman, Robert %d (1886-1963)
600 1 9 %a Soros, George %d (1930- )
610 2 9 %a Unia Europejska (UE)
610 2 9 %a Bilderberg Group
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1918-1939
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Geneza
650 9 %a Politycy
650 9 %a Finansowanie
650 9 %a Integracja europejska
650 9 %a Dezinformacja
650 9 %a Socjotechnika
650 9 %a Marksizm
650 9 %a Socjalizm
650 9 %a Służby specjalne
650 9 %a Polityka międzynarodowa
650 9 %a Grupy nacisku
650 9 %a Masoneria
650 9 %a Kryzys
651 9 %a Europa
651 9 %a Stany Zjednoczone (USA)
655 9 %a Publicystyka
655 9 %a Polemika
655 9 %a Źródła historyczne
655 9 %a Biografia
658 %a Polityka, politologia, administracja publiczna
658 %a Religia i duchowość
658 %a Historia
700 1 # %a Golonka, Wojciech. %e Tłumacz
710 2 # %a Dereggio (Warszawa). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1283006363248 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-951380-5-8
990 %a #P
999 %b kteo (02/08/2019) %c ktmz2 (23/08/2019 ; 000, 008, 035-, 040, 046+, 260, 380+, 386+, 388+, 655+, 710+, 990+) %d kttt (03/09/2019) %c kttt (03/09/2019 ; 045+, 080+, 600+, 610+, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+) %r 2019

Lokalizacja:
Położenie:
Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr inwentarza :
Gzw 313357
Sygnatura :
MAG 313357 Magazyn
Uwagi do stanu fizycznego :
opr. miękka
Stan fizyczny :
nowa
Obsługiwane agendy :
Wyświetl listę

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz