Information

Dear user, the application need JavaScript support. Please enable JavaScript in your browser.

Title of the item:

Kiedy opadły maski : bestseller o korzeniach Unii Europejskiej

Authors :
Villiers, Philippe de (1949- )
Full title :
Kiedy opadły maski : bestseller o korzeniach Unii Europejskiej / Philippe de Villiers ; przekład z języka francuskiego Wojciech Golonka
Variant title :
Tytuł oryginału : J'ai tiré sur le fil du mensonge et tout est venu
Publication :
Wydanie I
Publisher :
Warszawa : DeReggio Sp. z o.o
Publication Year :
2019
Physical description :
277, [147] stron : ilustracje ; 24 cm
Notes :
Archiwa i odtajnione dokumenty na stronach 297-404
Bibliografia na stronach 405-417
Subject :
Monnet, Jean (1888-1979)
Schuman, Robert (1886-1963)
Soros, George (1930- )
Unia Europejska (UE)
Bilderberg Group
Geneza
Politycy
Finansowanie
Integracja europejska
Dezinformacja
Socjotechnika
Marksizm
Socjalizm
Służby specjalne
Polityka międzynarodowa
Grupy nacisku
Masoneria
Kryzys
Europa
Stany Zjednoczone (USA)
Polityka, politologia, administracja publiczna
Religia i duchowość
Historia
Subject - Time :
1901-2000
1918-1939
1939-1945
1945-1989
1989-2000
2001-
Genere / Form :
Książki
Literatura faktu, eseje, publicystyka
Przynależność kulturowa Literatura francuska
Publicystyka
Polemika
Źródła historyczne
Biografia
Co-authors :
Golonka, Wojciech. Tłumacz
Dereggio (Warszawa). wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
ISBN :
9788395138058
Books

LDR 02778cam#a2200793#i#4500
001 1283006363248
003 TOR M
005 20190903113716.6
008 190528s2019####pl#a###g#####|000#0dpol#d
020 %a 9788395138058
040 %a TOR M %b pol %e rda %c TOR M %d TOR M
041 1 # %a pol %h fre
045 2 %b d1918 %b d2018
046 %k 2019
080 # %a 94(4-67):327:929-052]"19/20"(093) %2 2006
100 1 %a Villiers, Philippe de %d (1949- ). %e Autor
245 1 0 %a Kiedy opadły maski : %b bestseller o korzeniach Unii Europejskiej / %c Philippe de Villiers ; przekład z języka francuskiego Wojciech Golonka.
246 1 # %i Tytuł oryginału : %a J'ai tiré sur le fil du mensonge et tout est venu
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b DeReggio Sp. z o.o., %c 2019.
300 %a 277, [147] stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Literatura faktu, eseje, publicystyka
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura francuska
388 1 %a 2001-
500 %a Archiwa i odtajnione dokumenty na stronach 297-404.
504 %a Bibliografia na stronach 405-417.
600 1 9 %a Monnet, Jean %d (1888-1979)
600 1 9 %a Schuman, Robert %d (1886-1963)
600 1 9 %a Soros, George %d (1930- )
610 2 9 %a Unia Europejska (UE)
610 2 9 %a Bilderberg Group
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1918-1939
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Geneza
650 9 %a Politycy
650 9 %a Finansowanie
650 9 %a Integracja europejska
650 9 %a Dezinformacja
650 9 %a Socjotechnika
650 9 %a Marksizm
650 9 %a Socjalizm
650 9 %a Służby specjalne
650 9 %a Polityka międzynarodowa
650 9 %a Grupy nacisku
650 9 %a Masoneria
650 9 %a Kryzys
651 9 %a Europa
651 9 %a Stany Zjednoczone (USA)
655 9 %a Publicystyka
655 9 %a Polemika
655 9 %a Źródła historyczne
655 9 %a Biografia
658 %a Polityka, politologia, administracja publiczna
658 %a Religia i duchowość
658 %a Historia
700 1 # %a Golonka, Wojciech. %e Tłumacz
710 2 # %a Dereggio (Warszawa). %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1283006363248 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-951380-5-8
990 %a #P
999 %b kteo (02/08/2019) %c ktmz2 (23/08/2019 ; 000, 008, 035-, 040, 046+, 260, 380+, 386+, 388+, 655+, 710+, 990+) %d kttt (03/09/2019) %c kttt (03/09/2019 ; 045+, 080+, 600+, 610+, 648+, 650+, 651+, 655+, 658+) %r 2019

 Information

Anonymous users cannot request or reserve items!


Loanable items

Library :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Inventory number :
Gzw 313357
Call number :
MAG 313357
Location :
MAG

We use cookies to help identify your computer so we can tailor your user experience, track shopping basket contents and remember where you are in the order process

Feedback

Your views are very important to us and can be enormously helpful in showing us where we can make improvements. We'd be very grateful if you would spend a few minutes completing the short form.

Feedback form