Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

W świecie bibliologii i informatologii : księga dedykowana Profesor Bronisławie Woźniczce-Paruzel w 70. rocznicę urodzin : praca zbiorowa

Tytuł pełny :
W świecie bibliologii i informatologii : księga dedykowana Profesor Bronisławie Woźniczce-Paruzel w 70. rocznicę urodzin : praca zbiorowa / pod redakcją Małgorzaty Fedorowicz-Kruszewskiej, Magdaleny Cyrklaff-Gorczycy, Tomasza Kruszewskiego
Wydawca :
Toruń : Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika
Rok wydania :
2019
Opis fizyczny :
416 stron : ilustracje, fotografie, wykresy ; 23 cm
Uwagi :
Bibliografia prac B. Woźniczki-Paruzel na stronach 15-28
Temat :
Woźniczka-Paruzel, Bronisława (1949- )
Bibliologia
Informatologia
Edytorstwo
Starodruki
Bibliolodzy
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
Historia
Informatyka i technologie informacyjne
Temat - Czas :
1001-1100
1101-1200
1201-1300
1301-1400
1401-1500
1501-1600
1601-1700
1701-1800
1801-1900
1901-2000
2001-
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje naukowe
Księga pamiątkowa
Praca zbiorowa
Bibliografia osobowa
Współtwórcy :
Fedorowicz, Małgorzata (1968- ). Redaktor
Cyrklaff-Gorczyca, Magdalena. Redaktor
Kruszewski, Tomasz (1973- ). Redaktor
Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). Wydawnictwo Naukowe. wydawca, nakładca
ISBN :
9788323142072
Książka

LDR 02585cam#a2200649#i#4500
001 1283006384760
003 TOR M
005 20191021104641.3
008 190710s2019####pl#ado#g#####|010#0#pol#d
020 %a 9788323142072
040 %a TOR M %b pol %e rda %c TOR M %d TOR M
045 2 %b d1072 %b d2019
046 %k 2019
080 # %a 002.2+001.102]"10/20"(082..1) %2 2006
080 # %8 1.1\x %a 002.2
080 # %8 1.2\x %a 001.102
245 0 0 %a W świecie bibliologii i informatologii : %b księga dedykowana Profesor Bronisławie Woźniczce-Paruzel w 70. rocznicę urodzin : praca zbiorowa / %c pod redakcją Małgorzaty Fedorowicz-Kruszewskiej, Magdaleny Cyrklaff-Gorczycy, Tomasza Kruszewskiego.
260 # %a Toruń : %b Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, %c 2019.
300 %a 416 stron : %b ilustracje, fotografie, wykresy ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia prac B. Woźniczki-Paruzel na stronach 15-28.
600 1 9 %a Woźniczka-Paruzel, Bronisława %d (1949- )
648 # 9 %a 1001-1100
648 # 9 %a 1101-1200
648 # 9 %a 1201-1300
648 # 9 %a 1301-1400
648 # 9 %a 1401-1500
648 # 9 %a 1501-1600
648 # 9 %a 1601-1700
648 # 9 %a 1701-1800
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Bibliologia
650 9 %a Informatologia
650 9 %a Edytorstwo
650 9 %a Starodruki
650 9 %a Bibliolodzy
655 9 %a Księga pamiątkowa
655 9 %a Praca zbiorowa
655 9 %a Bibliografia osobowa
658 %a Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
658 %a Historia
658 %a Informatyka i technologie informacyjne
700 1 %a Fedorowicz, Małgorzata %d (1968- ). %e Redaktor
700 1 %a Cyrklaff-Gorczyca, Magdalena. %e Redaktor
700 1 %a Kruszewski, Tomasz %d (1973- ). %e Redaktor
710 2 # %a Uniwersytet Mikołaja Kopernika (Toruń). %b Wydawnictwo Naukowe. %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://integro.ksiaznica.torun.pl/integro/site/recorddetail/1283006384760 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-231-4207-2
990 %a #P
999 %b kteo (29/08/2019) %c ktmz2 (16/09/2019 ; 000, 008, 015-, 035-, 040, 700, 710, 990+) %c ktlc (08/10/2019 ; 045, 600, 648, 648+, 650, 650+, 655, 658, 658+) %d ktlc (21/10/2019) %c ktlc (09/10/2019 ; 990+) %c ktlc (21/10/2019 ; 080+, 650+, 655+, 990-) %c ktlc (21/10/2019 ; 080) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!


Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 313767
Sygnatura :
MAG 313767
Położenie :
MAG

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Biblioteka :
Książnica Kopernikańska w Toruniu
Nr Inwentarza :
Gzw 313768
Sygnatura :
SIRi IIb/129
Położenie :
SIRi

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz